De-a lungul timpului, remodelarea corporală și tratamentele anti-aging au fost mereu în atenția specialiștilor, care au conceput și, apoi, au dezvoltat continuu tehnici și proceduri inovative în acest sens.

Iar LPG Cellu M6, un aparat de stimulare celulară cu o istorie de peste 20 de ani, recunoscut la nivel mondial de milioane de persoane, a revoluționat atât tratamentele de slăbire, cât și tratamentele anti-aging, fiind folosit zilnic de peste 200.000 de persoane din întreaga lume.

LPG Cellu M6 Integral, disponibil și la Studioul nostru

LPG Cellu M6 Integral, un aparat de remodelare corporală disponibil și la salonul de înfrumusețare Studioul nostru din Târgu Jiu, este varianta ultra-modernă a clasicului LPG Cellu M6, fiind rezultatul unor ani întregi de cercetare și expertiză în domeniul înfrumusețării, revoluționând încă o dată, după clasicul LPG Cellu M6, ideea tratamentelor anti-aging și de remodelare corporală. Tehnologia LPG Cellu M6 Integral este cu 50% mai eficientă decât generația anterioară și oferă rezultate uluitoare.

Cu LPG Cellu M6 Integral, reîntinerirea începe din interior, fiind soluția ideală pentru îngrijirea personală, atât în ceea ce privește tratamentele pentru față, dar și cele pentru corp.

Ce aduce nou LPG Cellu M6 Integral? Printre altele, tehnologie LIFT cu două tipuri de flapsuri (flapsuri cu striații pentru efect de microdermoabraziune și flapsuri netede pentru zone sensibile), protocoale noi de tratament, tehnologie TOUCHSCREEN, asistent virtual de training, protocoale standard și libere.

LPG – Tinerețe fără bătrânețe și ten fără imperfecțiuni

LPG Cellu M6 Integral, disponibil acum și la Studioul nostru, cel mai modern salon de frumusețe din Târgu Jiu, este alegerea ideală în orice tratament anti-aging și de remodelare corporală.

Iar asta, indiferent că îți dorești eliminarea celulitei, detoxifiere, netezirea ridurilor și a liniilor fine, reducerea cearcănelor, înlăturarea grăsimii de pe bărbia dublă, liposucție, o piele sănătoasă și strălucitoare, mărirea naturală a bustului sau un abdomen plat și ferm, recuperare după sarcină sau liposucție, etc.

Pe scurt, LPG Cellu M6 Integral este cea mai revoluționară tehnică anti-aging și de înfrumusețare naturală. Extrem de eficient, LPG Cellu M6 Integral oferă rezultate imediate și durabile în timp.

Dacă vrei să te bucuri de beneficiile oferite de cel mai apreciat aparat de remodelare corporală, nu ezita să te programezi la salonul de înfrumusețare Studioul nostru din Târgu Jiu. Cu ajutorul LPG Cellu M6 Integral, specialiștii noștri îți vor dezvălui tinerețea și frumusețea la care ai visat cu ochii deschiși.

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.