Fiecare dintre noi a intrat în noul an cu anumite planuri, dorințe și rezoluții. Dar, dacă îngrijirea și înfrumusețarea personală nu se numără printre acestea, înseamnă că “planul” pentru 2021 trebuie regândit acum.

Iar specialiștii Studioul nostru, cel mai modern salon de frumusețe din Târgu Jiu, îți oferă câteva sfaturi în acest sens, pentru ca tu să știi ce să incluzi în ritualul zilnic de înfrumusețare și la ce să renunți. Iar asta, pentru un an în care frumusețea ta să stârnească invidia celor din jur.

Îndepărtează machiajul înainte de culcare

Neîndepărtarea machiajului înainte de culcare este una dintre cauzele principale ale îmbătrânirii premature a tenului. Știm, ești conștientă că îndepărtarea machiajului este esențială, dar la fel de bine știm că, uneori, neglijezi cu bună știință acest aspect.

Pentru momentele când, la finalul zilei, ești atât de obosită, încât vrei să mergi direct la culcare, ține aproape un pachet de șervețele demachiante. Astfel, poți îndepărta machiajul în doar câteva minute, chiar în timp ce te relaxezi.

Cremele de protecție solară sunt esențiale chiar și atunci când nu te relaxezi la plajă sau pe marginea unei piscine. Așa că, indiferent de anotimp, asigură-te că tenul tău este protejat corespunzător îmotriva efectelor negative ale razelor UV.

Chiar și atunci când soarele este acoperit de nori. Un specialist în înfrumusețare, cum sunt make-up artiștii salonului de frumusețe Studioul nostru din Târgu Jiu, îți poate recomanda o cremă eficientă de protecție solară pe care să o folosești zilnic.

Renunță la vicii și îngrijește trusa de machiaj

Fiecare dintre noi visează la un ten frumos și sănătos, investind timp și resurse în produse și tratamente cosmetice de calitate. Acestea nu sunt suficiente, dacă nu sunt susținute de o schimbare a stilului de viață. Consumul de tutun și excesul de alcool, zahăr și sare își lasă amprenta asupra tenului.

Excesul de zahăr accelerează apariția ridurilor la fel de mult ca expunerea la razele UV și consumul de tutun. Renunță la vicii și, apoi, bucură-te de rezultatele oferite de o astfel de decizie.

Îngrijește-ți constant trusa de machiaj. Și nu te limita doar la igiena pensulelor de machiaj. Produsele de machiaj nu trebuie înlocuite atunci când sunt pe sfârșite, ci cu regularitate, dacă vrei ca tenul tău să nu fie afectat de bacterii.

Și, dacă tot arunci produsele de machiaj pe care nu le-ai mai folosit și renunți la tratamentele cosmetice care nu au fost deloc eficiente, poate te gândești să încerci unele noi, care să îți ofere un look modern. Specialiștii noștri știu ce să îți recomande în acest sens.

Încearcă o coafură modernă  și un machiaj fresh

E ușor să cazi în capcana unei rutine a frumuseții, optând mereu pentru aceeași coafură și același machiaj. E un sentiment ușor de înțeles, pe de o parte, pentru că alegi să mergi pe variantele care au dat rezultate. Uneori, însă, trebuie să ieși din această zonă de confort și să te bucuri de rezultatele pe care ți le oferă o astfel de decizie îndrăzneață.

Îți poți propune, de exemplu, să încerci ceva nou, la salonul Studioul nostru, în fiecare lună: o nouă coafură, un nou machiaj, o manichiură modernă, etc.

“Somnul de frumusețe” nu este o sintagmă folosită la întâmplare, ci un concept cât se poate de adevărat. Dacă nu te odihnești corespunzător (7-8 ore în fiecare noapte), frumusețea ta are de suferit. Renunță și la dușurile fierbinți și lungi.

Pielea este protejată și hidratată de un strat de uleiuri naturale, iar apa fierbinte poate înlătura acest strat protectiv. Nu uita să incluzi hidratarea în ritualul de îngrijire personală. Dar hidratarea nu este la fel de eficientă, dacă nu este susținută de exfoliere.

Cum ne îngrijim tenul primăvara?

În timpul iernii microcirculaţia este mai lentă, ca atare reînnoirea celulară este deficitară.

Odată cu venirea primăverii constatăm că tenul se confruntă cu diverse probleme, este deshidratat, iritat, lipsit de vitalitate şi elasticitate.

Ce trebuie să facem ?

  • pe lângă demachierea zilnică, foloseşte de 2 ori pe săptămână şi un produs exfoliant;
  • alege o cremă hidratantă potrivită tenului tău, cu textură lejeră şi factor de protecţie solară ;
  • ajutăţi tenul cu tratamente cosmetice de hidratare şi revitalizare.

Pe lângă sfaturi, noi vă oferim şi o gamă largă de tratamente faciale adecvate îngrijirii tenului, cum ar fi:

  • tratament de hidratare intensivă cu oxigen, potrivit pentru femei, bărbaţi, toate tipurile de ten şi toate vârstele;
  • radiofrecvenţa facială ;
  • microdermoabraziune;
  • electrostimulare facială ;
  • tratament facial LPG Cellu M6;
  • tratamente prin iontoforeză.

Aşadar, noi avem soluţia pentru ca tenul tău să radieze în această primăvară.

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.