Ai intrebari la care ti-ai dori sa afli raspunsul? Vrei sa stai de vorba intr-un cadru relaxat si confortabil cu un psiholog? Dar parca e si mai bine cu 2 psihologi.

Incepand cu 12 februarie te astept, impreuna cu colegul meu Andrei Ludosan, la o serie de evenimente in care ne poti adresa intrebari iar noi o sa cautam sa iti raspundem folosindu-ne de experienta acumulata dea lungul timpului.

Va fi o serie de evenimente cu tematica diferita. Acestea sunt:

Sex, dragoste si relatie de cuplu

Vom vorbi despre relatia de cuplu, despre ce o influenteaza si cum, despre cum poate fi imbunatatita, despre sexualitate, partenerul „perfect”, despre modalitatile de a o mentine vie, ce amenintari apar si cum pot fi evitate, cum se poate face „damage control” in diverse situatii sau orice altceva iti trezeste interesul in acest domeniu.

Dependenta: de jocuri, tutun, alcool, sex, senzatii tari, calculator

Dependenta este un subiect extrem de delicat. Aduce o serie de problema mai mult sau mai putin serioase si vitale atat pentru persoana dependenta, cat si pentru familie si prieteni. Vom vorbi despre implicatiile dependentei in viata noastra, despre modalitati de „lupta cu boala” si despre orice iti doresti sa afli despre aceast subiect.

Criza

Toti auzim cuvantul „criza” de la sfarsitul lui 2008 incoace. Atunci, oamenii spuneau: „Suntem in criza!”. In 2010, auzeam ca, de fapt criza „abia acum incepe”. Si, intr-adevar, criza a afectat si afecteaza in continuare milioane de vieti. Iar romanii o simt din plin… Dar daca, criza nu este ceea ce am auzit ca este? Vom vorbi despre ce inseamna criza pentru fiecare dintre noi, si mai ales – desore cum o  depasim!

Relatia cu copilul/adolescentul

Care este cea mai buna abordare cand e vorba de subiecte delicate? Trebuie sa ii spun adevarul? Cum abordez o despartire, notele la scoala, curatenia sau orice vrei sa afli legat de relatia ta cu copilul tau.

Ne intalnim de la ora 18.30 si ne propunem sa petrecem 2 ore si jumatate raspunzand la intrebarile tale. Ne vom centra pe intrebari din tematica propusa, dar daca mai scapa cate una si din alt domeniu nu ne suparam.

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.