Cand meseria le-o cere, starurile renunta la fumat Odata trecuta rebeliunea tineretii, celebritatile se lasa incet-incet de vicii. Mai mult decat atat, devin peste noapte militante fervente ale luptei impotriva acestora. P

ink, spre exemplu, nu uita la nici un concert sa le reaminteasca fanilor ca ‘tutunul dauneaza grav sanatatii’. Charlize Theron a recunoscut ca a fumat in tinerete, dar ca a renuntat la acest obicei pacatos atunci cand a imbratisat cariera de manechin.

La fel si fosta Spice Girl Geri Halliwell, care in momentul in care a aflat ca va deveni mama a renuntat la tigari desi fuma ca o turcoaica. Manechinul Gisele Bundchen a facut acelasi lucru in momentul in care staff-ul care a lucrat la realizarea unui calendar Pirelli i-a cerut acest lucru.

La Matt Damon si Sharon Stone lucrurile au stat insa un pic diferit. Cei doi actori au redus numarul de tigari, dar sustin ca nu s-au’vindecat’ complet de acest viciu, intrucat ‘le vine de multe ori sa aprinda o tigara cand se afla pe platourile de filmare’. Totusi rezista ispitei si se alatura celorlalte celebritati in campania de renuntare la fumat.

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.