Tarr este solutia pe care o recomand cu drag pentru a fi folosita “after the shave” nu doar “after shave”, adica dupa orice stil de barbierit aplicat. Efectul calmant si astringent pe care l-am intalnit, face din acest produs un “must have” si o solutie de top pentru orice obraz.

Si asta in ciuda pretului, care poate ajunge la 1 euro (da, ati citit bine) in functie de comerciant.

Eu am folosit 4 luni de aplicare zilnica un recipient, timp in care am testat diverse ascutisuri de lame care irita in diverse moduri pielea, iar Tarr si-a facut treaba asa cum ma asteptam. Dupa care am trecut la al doilea

Ca mod de utilizare, se toarna in palma disponibila o cantitate care sa nu dea pe langa, si se tamponeaza fata apoi cu ambele palme imbibate, cu un usor efect de palmuire (daca locuiti la bloc vecinii se vor distra – garantat). Nu se intinde ca si o crema pe pielea proaspat barbierita, acest lucru putand duce la iritatii (nu din cauza produsului, ci a procedeului).

Sincer, nu cred ca exista pe piata un produs atat de bun “after the shave”. Chiar daca nu aplicati dupa barbierit nimic pana acum, Tarr este cea mai buna optiune din aceasta gama, after shave-urile obisnuite neavand neaparat un efect astringent.

Mirosul este acela pe care copilul tau si-l va aminti, si e posibil sa iti asocieze imaginea cu acesta, iar asta imi aduce aminte ca barbieritul este o atitudine.

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.