Daca ai un apartament spatios atunci este imposibil sa nu ai si o camara. De cate ori nu ai cautat nebuneste ceva prin rafturile ei? Daca vrei sa nu mai pierzi din timpul tau pretios, cautand tot felul de obiecte atunci organizeaza-ti camara dupa nevoile tale.

Intai de toate trebuie sa imparti zonele acestui spatiu dupa frecventa cu care folosesti ceea ce doresti sa depozitezi. Cosulete practice pentru petreceri Cosuletele pentru petreceri de-a gata!

Daca te stii petrecareata atunci este bine sa fii preatita pentru orice sitautie. Gandeste practic si pune intr-un colt al camarii tale doua cosuri lungi in care sa asezi o sampanie, paie pentru suc, scobitori, servetele colorate si alte lucruri de care vei avea nevoie.

Cand invitatii vor sosii la petrecere scoate aceste cosulete si aseaza-le pe masa.Vei vedea cat de practice sunt. Proviziile pentru gatit Faina, malaiul sau orezul trebuie dispuse intr-un loc intunecos si aerisit. Camara este un loc perfect pentru depozitarea lor. Daca le folosesti des atunci aseaza-le pe un raft la vedere.

Cutiile transparente din plasa metalica sau plastic Camara nu a fost niciodata mai ordonata! Borcanul de mustar, conserva cu rosii decojite, pastele fainoase si alte produse de acet gen sunt ingredientele pe care le folosesti des seara cand te introrci franta de la serviciu. Daca vrei sa termini mancarea in timp record atunci rafturile transparente iti vor permite sa gasesti exact ceea ce cauti. Verifica eticheta pentru valabilitatea produselor Foarte important pentru sanatatea familiei tale este sa controlezi termenul de valabilitatea al mancarii.

Revizuieste toata camara si aseaza pe rafturile din fata produsele care sunt mai perisabile. Astfel iti vei aminti de ele si le vei consuma in timp util. Grupeaza alimentele O alta solutie de organizare ar fi sa asezi alimentele dupa categorii. Ustensile pentru gatit agatate pe suport Conservele trebuie sa stea cu eticheta principala spre exteriorul etajerei pentru a permite vizualizarea informatilor despre continut.

Aspect organizat Pentru un aspect cat mai organizat, bucataria trebuie sa fie cat mai putin incarcata. Camara trebuie sa aiba un loc unde sa poti agata ustensilele pentru gatit. Polonicul, facaletul, pensula pentru prajituri si alte instrumente de acest fel te vor intampina de indata ce vei deschide usa camarii. Agata-le de un suport special si usureaza-ti munca in bucatarie.

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.