Esti student sau tocmai ai terminat facultatea si iti doresti sa aflii mai multe despre tine sau poate sa stii incotro se indreapta viata ta?

Ai fost in situatia de a nu fi inteles de ceilalti si sa nu stii ce s-a intamplat? Te-ai gandit vreodata ca sigur ai mai avea nevoie de X% la capitolul incredere si resurse ca sa depasesti o situatie si nu ai reusit sa accesezi toate resursele tale interioare?

Vrei sa faci ceva pentru tine si doar pentru tine dar care sa aiba impact si asupra celor din jurul tau? Simti nevoie sa schimbi, imbunatatesti, rezolvi aspecte ale vietii tale?

Atunci te invit sa participi la cateva intalniri in care sa aflii raspunsul tocmai la aceste cautari.

Iti propun 6 intalniri cu urmatoarele teme:

Intalnirea 1: Asertivitate si a spune Da si Nu

Invatam sa fim asertivi. Ce inseamana pozitia asertiva, diferenta intre agresiv, pasiv si asertiv. Cum putem sa folosim asta pentru a ne imbunatatii relatiile.

Spunem DA sau spunem NU?! Primim sau daruim? Cum reactionam in situatiile in care avem de ales? Ce alegem si de ce.

Intalnirea 2: Feedback si ce spun si ce ajunge la celalalt

Feed-back: ce e si de ce am putea spune ca totul se rezuma la feed-back. Cum primim si cum oferim feed-back. Percepem bucla de feed-back dintre noi si altcineva?

Ce spunem si ce aud ceilalti? Cum putem imbunatatii modul in care transmitem mesajele astfel incat ceilalti sa auda ceea ce vrem noi sa spunem.

Intalnirea 3: Creativitatea si norme, reguli, libertati

Daca ati defini creativitatea ce ati spune? Dar despre „thinking out of the box”? Cum putem sa ne folosim resursele astfel incat sa ne dezvoltam aceste arii ale vietii noastre

Care sunt normele, regulile si libertatile dupa care imi traiesc viata? Cand le-am invatat sau de unde le-am preluat

Intalnirea 4: Increderea in sine si scenariul vietii

Propria imagine si increderea in sine. Cum stam la capitolele astea? Putem sa imbunatatim ceva?

Cine mi-a scris scenariul in care traiesc acum? Eu sau altcineva? Cum il pot descoperii si cum il pot modifica daca nu e scris de mine? Cum pot deveni constient de drumul pe care merge viata mea?

Intalnirea 5: A da si a primi si integrarea partilor aflate in conflict

Cum dau/ofer celor din jurul meu? Stiu sa primesc ceea ce mi se ofera sau ceea ce cer? Mai mult, stiu cand primesc?

E posibil sa avem 2 parti in noi care sa fie in opozitie? Sa simtim intr-un fel si sa gandim intr-un altfel? Ce se intampla atunci? Pot fi ele facute sa lucreze impreuna in folosul nostru?

Intalnirea 6: Cum se vad lucrurile din papucii altcuiva si modul in care ma prezint lumii

Pot sa ma pun in pielea celuilalt? Dar sa “vad din afara” o situatie pentru a o intelege mai bine? Cum se construiesc pozitiile astea si la ce imi folosesc

Cum ma prezint lumii? Ce transmit despre mine si cum as putea sa “modific afisul meu de prezentare”?

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.