Trăim într-o lume care se afla in continua miscare, în care totul se schimbă într-o clipa. Dragostea este un cuvânt dulce , dar în zilele noastre problema este că, căutăm dragoste la acei oameni care nu ne iubesc.

Continuăm să pierdem timpul pentru oameni care nu apreciază și nici nu ne iubesc. Este cam amuzant si crud in acelasi timp, cred, de ce ne concentrăm pe găsirea iubirii de la persoane narcisiste?

Unul din motivele principale sunt filmele si serialele. Povestea de dragoste pe care o vedem în filme și seriale TV nu este chiar asa apropiata de realitate. Dezvoltăm un personaj fictiv în interiorul nostru. Fie că este o fată sau un băiat, ei doresc ca povestea lor de dragoste să fie ca cea din „Notebook”, „A Walk To Remember” și „Titanic”. Am creat atât de multe personaje fictive în noi înșine încât am uitat cine suntem si ce vrem cu adevarat!

Barbatii văd relațiile ca fiind periculoase. Mulți dintre prietenii mei de sex masculin sunt îngroziți de relații, deoarece bărbații pot iesi mai sifonati dintr-o relatie. Un bărbat se poate căsători cu o femeie, poate divorța și femeile obțin jumătate din lucrurile sale. Unii barbati pot iubi si actrite de porno gratis fara sa aiba vreo remuscare de cariera lor in acele industrii erotice. Femeile pot înșela bărbații cu ajutorul copilului, fără a lăsa tatăl să-și vadă copiii și pot face avort chiar daca parteneri lor isi doresc acel copil.

Femeile își fac griji și pentru relații. Multe femei au primit acte de divorț de la soțul lor, care a găsit femei mai tinere și apoi refuză să plătească sprijin pentru copii sau să-și vadă copiii. Este inimaginabil să vezi tații care acționează atât de rece față de propriii lor copii și aleg să plece alaturi de o alta femeie si sa-si lase copii in grija mamelor.

Instagram. Videoclipuri și imagini perfecte, cu cupluri drăguțe care fac lucruri uimitoare în timp ce tu și iubitul dvs. stati pe canapea sau in pat și măncati pizza. Aceste „cupluri perfecte” îi fac pe oameni să se gandeasca daca asta este relatia pe care o doresc. La urma urmei, el ar putea gasi o fata mai tanara mai subtire si mai bogata, iar ea ar putea gasi un barbat cu un un corp perfect, care este mereu atent cu ea si ii face cadouri.

De ce primele relații funcționează asa de rar:

Generația noastră este plina de seriale si filme, încât ei nu sunt capabili să realizeze că totul este fictiv si realizat pe baza unui scenariu.

Și toate acele persoane care sunt singure și care doresc să fie intr-o relatie, nu inteleg un lucru froarte important. Chiar și Roma nu a fost construită în 3 zile, copacul nu creste intr-o săptămână și nici florile nu cresc intr-o saptamana. În mod similar, relația dvs. nu se va dezvolta într-o săptămână. Durează un timp.

Dacă merg la o întâlnire cu o fată frumoasă, nu îi voi spune defectele mele și ea nu o va face. De obicei, la început, cu toții am încercat să acționăm fals, astfel încât să putem arăta mișto în fața lor.

Așa încep relațiile din ziua de azi printr-o „ minciună ”. Iar lucrurile care incep cu minciuni nu duc spre nimic bun, deoarece fundamentul este foarte slab. Cea mai mare greșeală pe care fetele o fac în aceste zile este că se îndrăgostesc de nesimtiti.

Majoritatea bărbaților astăzi caută de fapt o iubire de o noapte. Odată ce tipul își îndeplinește obiectivul de a ajunge in pat cu fata, cel mai probabil este momentul ca el sa caute deja ceva nou. Cât de obisnuit este acest tip de iubire? Ei lasă cicatrici asupra unei fete și acele cicatrici pot lasa semne asupra lor. Încep să urască orice om si sa se teama din cauza celor intamplate.

3 motive pentru care dragostea nu este suficientă pentru o relație:

Și ei (barbatii), la rândul lor, au avut inima frante de o persoana pe care o iubeau cu adevarat. Deci barbatul acela are inima franta pentru că nu a primit dragostea pe care și-a dorit-o cu disperare. Și se schimba atat de mult pentru a se razbuna incat devin de-a dreptul nesimtiti.

Este doar un cerc vicios. Nu vreau să dau vina pe nimeni aici, nici bărbați, nici femei.

Ei spun că femeile alearga dupa barbati cu bani, dar nu găsesc nimic rău în asta. Cui nu îi plac oamenii de succes? Cu siguranță fetele vor să intalneasca acel barbat care le pot oferi o viata buna, sa le indeplineasca nevoile si visele. Iubirea nu este chiar atat de asemanatoare cu cea din filme si seriale.

Un alt motiv din care credem ca dragostea nu este suficienta, este acela ca generatia noastra se teme de responsabilitati. Generația noastră nu vrea să trăiască intr-o lume plina de compromisuri.

Dacă ai cunoscut o fată și te-ai îndrăgostit de ea, va avea 70% din lucrurile pe care le vrei și 30% din lucrurile pe care nu le vrei de la persoana iubita. Problema este că, căutăm acel 30% la o altă fată fără să știm că și cealaltă fată va avea unele defecte.

Nu trebuie sa iubesti pe cineva pentru cum arata, trebuie sa-ti placa acea persoana pentru cum este ea pana la urma. Dragostea nu este ceva ce faci pentru tine, ci este ceea ce faci pentru celalalt sa-i arati ca il iubesti.

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.