Cauți un cadou special pentru cei dragi sau, pur și simplu, vrei doar să te răsfeți acum, în prag de sărbători? Ai ajuns în locul potrivit, pentru că, la Studioul nostru, cel mai modern salon de înfrumusețare din Târgu Jiu, Luna Cadourilor îți aduce oferte speciale la cele mai bune servicii de frumusețe, relaxare și remodelare corporală. Studioul nostru, frumusețe la superlativ!

Studioul nostru – Promoții la tratamentele LPG

Iar LPG Cellu M6 Integral îți oferă unul dintre cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală. Acest aparat ultra-modern remodelează spectaculos silueta, eliminând celulita și grăsimea încăpățânată și rezistentă. În plus, te poți bucura de super-prețurile propuse de Studioul nostru: 530 de lei pentru un abonament LPG de 6 ședințe și 960 de lei pentru un abonament LPG  de 12 ședințe.

Dacă vrei să te răsfeți cu un tratament anti-aging eficient, profită de promoția oferită de Studioul nostru la tratamentele LPG Facial. Acest tratament, disponibil la prețul de numai 45 de lei, netezește ridurile și liniile fine, drenează toxinele pielii, înlătură grăsimea de pe bărbia dublă, reduce cearcănele și pungile de sub ochi și stimulează sinteza de colagen, elastină și acid hialuronic.

Studioul nostru – relaxare și frumusețe la superlativ

De asemenea, dacă vrei să scapi de stresul acumulat de-a lungul anului, Studioul nostru îți oferă șansa de a intra în posesia unui voucher cadou pentru un masaj de relaxare. Odată primit acest voucher, trebuie doar să faci o programare la salonul de frumusețe Studioul nostru din Târgu Jiu. La fel de bine, poți dărui acest voucher unei persoane dragi ție, știind că vei fi oferit un cadou special de sărbători.

La final, nu uita că, dacă vrei să strălucești de Crăciun și/sau de Revelion, trebuie să te programezi din timp la cel mai modern salon de frumusețe din Târgu Jiu. Astfel, te vei bucura de cele mai bune servicii de coafură, manichiură/pedichiură, cosmetică și micropigmentare, știind că specialiștii noștri în înfrumusețare folosesc doar produse profesionale și de cea mai bună calitate.

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *